Panou publicitar Targu Mures

Home Panouri publicitare Panou publicitar Targu Mures

Panou publicitar Outdoor Targu Mures

Panou publicitar Targu Mures- Locatie cu vizibilitate sporita in zona cu trafic mare

Vizibilitatea este foarte importanta pentru o publicitate eficienta in aer liber. Panourile exterioare LED din Tragu Mures ofera o vizibilitate deosebita. Reclamele sunt vizibile de la foarte mare distanta, atat de pietoni cat si de conducatorii auto.

Va publicam mesajul pe un panou LED digital, astfel incat sa nu existe costuri de imprimare sau instalare. Deoarece sunt publicate digital, putem schimba mesajul oricand doriti. Va permitem, de asemenea, sa va mariti mesajul pentru a include informatii in timp real sau pentru a testa diferite reclame!

Amplasare: Panoul publicitar cu o dimensiune de dimensiunea de 4x3m este situate pe Bd. 1 Decembrie intersectie cu Gheorghe Doja si Victoriei.

Trimite mesaj

O parte din clientii nostri

Pentru noi, un client multumit este cea mai buna carte de vizita, satisfactia lor fiind o prioritate. Toate serviciile noastre sunt garantate, deoarece, dorim ca fiecare persoana care intra in contact cu noi sa aiba parte de o experienta benefica si constructiva. Ne mandrim ca printre clinetii nostri se numara nume precum: Kaufland, Gustos24, Ask Education si multi altii.