Panouri publicitare Cluj Napoca

Home Panouri publicitare Panouri publicitare Cluj Napoca

Panouri publicitare Outdoor Cluj Napoca

Panou publicitar Piata Mihai Viteazul – Solutia eficienta de promovare pentru orice tip de afacere

Panoul publicitar de tip LED outdoor reprezinta o solutie cu un potential imens de comunicare. Cu alte cuvinte, este un mod dinamic de promovare, audienta avand acces la informatie, atragand atentia atat participantilor la trafic cat si pietonilor.

Amplasare: Panoul publicitar este situat in Piata Mihai Viteazul, in zona zero – cea mai tranzitata intersectie cat si principalul nod rutier al transportului in comun din Municipiului Cluj Napoca┬á(19 linii).
Pozitionarea frontala chiar in dreptul intersectiei semaforizate si pe calea de acces spre intrarea in Piata Mihai Viteazul fac din acest LED cel mai vizibil suport de afisaj din Cluj Napoca.

Panou publicitar Aeroport Cluj Napoca – Eficienta maxima a campaniei

O simpla expunere a unei reclame pe un panou publicitar montat pe un drum cu mult trafic poate insemna o campanie outdoor reusita.

Amplasare: Panoul publicitar este situat vis-a-vis de accesul în aeroport, strada Traian Vuia, dinspre intrarea în Cluj Napoca din Dej si are dimensiunea de 4x3m.

Panou publicitar Floresti, Cluj – Vizibilitate sporita si promovare de calitate

Va oferim posibilitatea sa promovati produsele si serviciile intr-un stil modern si eficient, pe un ecran LED, plasat intr-o zona circulata din judetul Cluj.

Amplasare: Panoul publicitar cu o dimensiune de 7×4 m este amplasat in Floresti, str. Avram Iancu, nr. 454, judetul Cluj.

Panou publicitar indoor de tip LED


Publicitatea indoor – vizibilitate maxima in spatiile comerciale

Panourile publicitare indoor sunt plasate in interiorul centrelor comerciale cu scopul de a ajunge la clientii care viziteaza periodic aceste locatii. Oportunitatile oferite de catre publicitatea indoor cu LED sunt puternice si receptive, deoarece mesajul publicitar ajunge la publicul tinta fie ca sunt la cumparaturi, ori la o intalnire sau asteptand mancarea.

Amplasare: Panoul LED este situat in incinta VIVO Mall, in aripa de Est la Food Court. Localizat in zona de Food Court spre directia de magazine, zona foarte tranzitata atat in timpul saptamanii cat si in weekend, trafic lunar estimat la 1.000.000 vizitatori din care 90% sunt in waiting mode.

Trimite mesaj

O parte din clientii nostri

Pentru noi, un client multumit este cea mai buna carte de vizita, satisfactia lor fiind o prioritate. Toate serviciile noastre sunt garantate, deoarece, dorim ca fiecare persoana care intra in contact cu noi sa aiba parte de o experienta benefica si constructiva. Ne mandrim ca printre clinetii nostri se numara nume precum: Kaufland, Gustos24, Ask Education si multi altii.