Servicii de publicitate in Craiova

Home Servicii de publicitate in Craiova

Publicitate inovativa

Va garantam calitatea serviciilor si reprezentam solutia potrivita pentru a va face cunoscute produsele si serviciile prin intermediul carora dumneavoastra doriti sa ajungeti la publicul tinta. Noi, ca agentie de marketing, va ajutam sa va dezvoltati business-ul atat in mediul online cat si in mediul offline. Ce poate fi mai simplu de atat?

Agentie de Publicitate Craiova

Va punem la dispozitie solutii inovative de publicitate in Craiova, de la afisarea pe panoul stradal cu ecran led, pana la publicitatea mobila prin reclame pe apecarul si camionul publicitar.

Solutii de promovare in Craiova

Strategia noastra

Panourile publicitare de tip outdoor puse la dispozitie de agentia noastra de publicitate creeaza un impact mare catre publicul tinta, oferind permanent campanii de promovare, reclame, etc. Pe ecranele cu LED, luminozitatea display-ului garanteaza atragerea atentiei unui numar mare de potentiali clienti atat ziua cat si noaptea. Mesajul ajunge rapid si cu usurinta la un public numeros, panourile publicitare LED fiind vizibile de la distanta.

Specificatii panou LED pentru publicitate Craiova

Spoturile publicitare difuzate pot fi video sau imagini.
Panourile publicitare video utilizeaza semnale ce furnizeaza imagini dinamice si animate grafic de o complexitate foarte mare ce includ diferite metode de afisare a imaginilor pe display.
Suprafata unui panou este de aproximativ 24mp, iar un spot publicitar este de 10 secunde cu minim 480 aparitii pe zi, adica 14.400 aparitii pe luna.

Publicitare Craiova - Panou LED

Publicitate mobila