Publicitate pe panouri outdoor si indoor

Home Publicitate pe panouri outdoor si indoor

Publicitate inovativa

Va garantam calitatea serviciilor si reprezentam solutia potrivita pentru a va face cunoscute produsele si serviciile prin intermediul carora dumneavoastra doriti sa ajungeti la publicul tinta. Noi, ca agentie de marketing, va ajutam sa va dezvoltati business-ul atat in mediul online cat si in mediul offline. Ce poate fi mai simplu de atat?

Agentie de Publicitate

Va punem la dispozitie solutii inovative de publicitate pe panouri LED si fixe in Craiova, Bucuresti, Cluj Napoca, Floresti, Sibiu, Baia Mare, Deva, Targu Mures, Satul Mare

Strategia noastra

Panourile publicitare de tip outdoor si indoor puse la dispozitie de agentia noastra de publicitate creeaza un impact mare catre publicul tinta, oferind permanent campanii de promovare, reclame, etc.Ā Pe ecranele cu LED, luminozitatea display-ului garanteaza atragerea atentiei unui numar mare de potentiali clienti atat ziua cat si noaptea.Ā Mesajul ajunge rapid si cu usurinta la un public numeros, panourile publicitare LED fiindĀ vizibile de la distanta.

Specificatii panou LED pentru publicitate indoor si outdoor

Spoturile publicitare difuzate pot fi video sau imagini.
Panourile publicitare video utilizeaza semnale ce furnizeaza imagini dinamice si animate grafic de o complexitate foarte mare ce includ diferite metode de afisare a imaginilor pe display.
Suprafata unui panou outdoor este de 12mp, iar un spot publicitar este de 10 secunde cu minim 480 aparitii pe zi, adica 14.400 aparitii pe luna.

Publicitare Craiova - Panou LED

Publicitare Bucuresti - Panou LED